contact
contact

Over ons

Altis-coaching

Altis legt zich exclusief toe op bedrijfsopleidingen die verband houden met cognitieve vaardigheden. We doen dit vanuit de overtuiging dat alle werknemers vandaag breinwerkers zijn, die voornamelijk hun hersenen moeten inzetten. In deze tijden van voortdurende afleiding en versnipperde aandacht is het dan ook meer dan noodzakelijk dat we ons brein trainen en kneden.
 
Zo zetten we volop in op redeneer-, concentratie- en productiviteitsopleidingen in de brede zin. Met onze opleidingen stimuleer je een cultuur van reflecteren en creatief denken, zodat je organisatie dynamisch en actief blijft. Bovendien rust je je team uit met vaardigheden die zulen bijdragen tot een verlaagd stressniveau en een verhoogd welzijn.
 
De opleidingen zijn to the point, interactief en zijn bedoeld om meteen in de praktijk te worden omgezet. Als erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille met als registratienummer DV.0235437, krijgt u bovendien tot 30% korting op uw inschrijving. Ontdek al onze opleidingen hier.

waardevoorstel

Ons waardevoorstel

Je team uitrusten met de vaardigheden die nodig zijn om optimaal breinwerk te kunnen verrichten. Dat is wat we met Altis doen via relevante, interactieve en praktijkgerichte brain trainings, die bovendien het mentaal welzijn van je team verhogen!

1

Cognitieve skills

Onze opleidingen zijn erop gericht om de cognitieve vaardigheden van onze deelnemers te versterken. Maak van je medewerkers echte breinwerkers die hun hersenen optimaal kunnen inzetten.
2

Interactieve lessen

Geen passieve kennisoverdacht maar het aanleveren van een praktische methodologie en leren door te doen met veel praktijkoefeningen. Zo ben je achteraf meteen klaar om met je kennis aan de slag te gaan.
3

In-company & open

De opleidingen worden in-company en/of in open vorm aangeboden. De in-company opleidingen gaan door op bedrijfslocatie, de open opleidingen vinden plaats te Leuven of online.
Altis-banner-about