contact
contact
alle opleidingen

COMING SOON – Geheugentechnieken

Leer hoe je je geheugen met enkele praktische technieken ingrijpend kunt verbeteren, zodat je niet alleen nooit nog een naam of een nummer vergeet, maar ook efficiënter complexe informatie kunt verwerken.

concentratie
aandacht
productiviteit
Altis-neuromarketing

In deze opleiding leren we je hoe je je geheugen met enkele praktische technieken ingrijpend kunt verbeteren, zodat je niet alleen nooit nog een naam of een nummer vergeet, maar ook efficiënter complexe informatie kunt verwerken.

Waarom deelnemen? Samenvatting
Startdata
23
november
2022
1 dag Online
Registreren Aantal plaatsen beperkt
Prijs
799 EUR ex. btw
In-company

contacteer ons

Contacteer ons voor een offerte op maat

Voor deze opleiding kan u gebruik maken van de KMO-portefeuille. Meer informatie over de KMO-portefeuille vindt u door op de knop hieronder te klikken.

Registratienummer DV.0235437

logo-kmo
Contacteer ons

registreer uw plek

Vul het formulier in om u in te schrijven voor de opleiding. Opleidingen kunnen tot twee weken voor de opleidingsdag kosteloos worden geannuleerd. Meer info vindt u in onze algemene voorwaarden.

Wilt u deze opleiding In-company boeken? Contacteer ons dan via inschrijvingen@altisbrainacademy.be

overlay

COMING SOON – Geheugentechnieken

prijs
799 EUR ex. btw
Kies opleidingsdag
23
november
2022

Het programma

why-participate

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is geschikt voor alle professionals die willen te weten komen hoe hun geheugen werkt en hoe ze de werking ervan kunnen verbeteren.

1

Leer hoe het geheugen werkt

Ons geheugen is in staat tot het opslaan van immense hoeveelheden informatie. Toch vergeten we al snel de naam van iemand die zich net heeft voorgesteld. We leggen uit hoe ons geheugen optimaal informatie verwerkt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je iets nooit meer vergeet.
2

Geheugetechnieken

De meeste van de geheugentechnieken in deze opleiding werden ontwikkeld in de oudheid toen geleerden informatie moesten onthouden die ze nog niet konden opschrijven. Ze zijn vandaag nog even actueel en worden o.a. door World Memory Champions gebruikt.
3

Praktische toepassingen

Aan de hand van praktische casussen en oefeningen lichten we toe hoe deze technieken in het dagelijks leven kunnen worden ingezet. Namen, datums, telefoonnummers onthouden, maar ook nieuwe talen leren, het komt allemaal aan bod. Deze technieken zijn echter even nuttig voor het instuderen van complexe informatie.

Vraag & Antwoord

faq

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt ongeveer 6u zonder rekening te houden met pauzes. Na de inschrijving krijgt u een gedetailleerd overzicht waarop staat aangegeven van hoe laat tot hoe laat de opleiding doorgaat. Een in-company opleiding wordt uiteraard afgestemd op de voorkeur van uw organisatie.

Hoe betaal ik met de KMO-portefeuille?

Met de KMO-portefeuille kan u tot 30% korting krijgen op de inschrijvingsprijs. Dit percentage geldt voor kleine ondernemingen. Middelgrote ondernemingen krijgen 20% steun. Om van de subsidie gebruik te maken, logt u in op de website van de Vlaamse Overheid en volgt u de stappen zoals daar aangegeven.

Meer informatie vindt u hier.

Kan de opleiding ook in-company worden georganiseerd? Ook digitaal?

U kan deze opleiding ook exclusief voor uw bedrijf (in-company) aanvragen. De opleiding gaat dan door op uw bedrijfsterrein. Het is ook mogelijk om indien gewenst de opleiding digitaal te organiseren. Contacteer ons via inschrijvingen@altisbrainacademy.be voor een offerte op maat!

In welke taal wordt de opleiding aangeboden?

De opleiding kan in het Nederlands en het Engels worden besteld. Wij zullen de opleiding binnenkort ook in het Frans aanbieden.

Ik wil meerdere medewerkers inschrijven. Krijg ik een aangepaste prijs?

Wij bieden inderdaad een groepskorting aan op de inschrijvingsprijs indien u meerdere medewerkers voor dezelfde opleiding wilt inschrijven. Contacteer ons op inschrijvingen@altisbrainacademy.be voor een offerte op maat!

Oprichter Altis Brain Academy Jan-Albrecht Jost
1580898664230

Docent

Jan-Albrecht Jost is de oprichter van Altis Brain Academy, dat zich toespitst op het bijbrengen van vaardigheden die nodig zijn om optimaal breinwerk te kunnen verrichten. Jan-Albrecht Jost heeft 10 jaar als bedrijfsconsultant gewerkt en heeft vanuit die praktijkervaring de opleidingen van Altis ontwikkeld.

Vragen?

Heeft u een vraag over deze opleiding of wenst u bijkomende informatie?