contact
contact
alle opleidingen

Concentratie op de werkvloer

In deze opleiding leren we je hoe je je concentratievermogen kunt verhogen op de werkvloer en hoe je afleidingen de baas blijft. Met praktische tips lichten we toe hoe aandacht werkt en hoe je je brein productiever laat werken.

concentratie
aandacht
productiviteit
Altis-concentratie-op-werkvloer

In deze opleiding leren we je hoe je je concentratievermogen kunt verhogen op de werkvloer en hoe je afleidingen de baas blijft. Met praktische tips lichten we toe hoe aandacht werkt en hoe je je brein productiever laat werken.

Waarom deelnemen? Samenvatting
Startdata
01
december
2020
1 dag Online
Registreren Aantal plaatsen beperkt
Prijs
799 EUR ex. btw
In-company

contacteer ons

Contacteer ons voor een offerte op maat

Voor deze opleiding kan u gebruik maken van de KMO-portefeuille. Meer informatie over de KMO-portefeuille vindt u door op de knop hieronder te klikken.

Registratienummer DV.0235437

logo-kmo
Contacteer ons

registreer uw plek

Vul het formulier in om u in te schrijven voor de opleiding. Opleidingen kunnen tot twee weken voor de opleidingsdag kosteloos worden geannuleerd. Meer info vindt u in onze algemene voorwaarden.

Wilt u deze opleiding In-company boeken? Contacteer ons dan via inschrijvingen@altisbrainacademy.be

overlay

Concentratie op de werkvloer

prijs
799 EUR ex. btw
Kies opleidingsdag
01
december
2020

Het programma

why-participate

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is geschikt voor alle professionals die meer willen weten over aandacht en concentratie of iedereen die op de werkvloer het concentratievermogen van zijn of haar medewerkers wilt verhogen zoals.

1

Leer je concentratievermogen verhogen

Concentratie en aandacht vasthouden lijken ons vaak veel inspanning te kosten. Voortdurend spelen allerlei afleidingen ons parten. Met de juiste aanpak wordt het echter wel mogelijk om je aandacht onafgebroken vast te houden. Wij tonen je hoe je dat moet doen.
2

Ontdek hoe je werkindeling je aandacht verhoogt

De manier waarop we werken en onze taken indelen heeft een grote invloed op het gemak waarmee we ons laten afleiden. Je kan je werk echter zo indelen dat je je eigen productiviteit optimaliseert. In deze opleiding leggen we je uit wat je kan doen.
3

Hoe je concentratie kan oefenen

Routine en rituelen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het optimaliseren van ons concentratievermogen. Met de juiste oefeningen en tips kan je erin slagen om je concentratievermogen zo te trainen dat je je aandacht erg lang kunt vasthouden.

Vraag & Antwoord

faq

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt ongeveer 6u zonder rekening te houden met pauzes. Na de inschrijving krijgt u een gedetailleerd overzicht waarop staat aangegeven van hoe laat tot hoe laat de opleiding doorgaat. Een in-company opleiding wordt uiteraard afgestemd op de voorkeur van uw organisatie.

Hoe betaal ik met de KMO-portefeuille?

Met de KMO-portefeuille kan u tot 30% korting krijgen op de inschrijvingsprijs. Dit percentage geldt voor kleine ondernemingen. Middelgrote ondernemingen krijgen 20% steun. Om van de subsidie gebruik te maken, logt u in op de website van de Vlaamse Overheid en volgt u de stappen zoals daar aangegeven.

Meer informatie vindt u hier.

Kan de opleiding ook in-company worden georganiseerd? Ook digitaal?

U kan deze opleiding ook exclusief voor uw bedrijf (in-company) aanvragen. De opleiding gaat dan door op uw bedrijfsterrein. Het is ook mogelijk om indien gewenst de opleiding digitaal te organiseren. Contacteer ons via inschrijvingen@altisbrainacademy.be voor een offerte op maat!

In welke taal wordt de opleiding aangeboden?

De opleiding kan in het Nederlands en het Engels worden besteld. Wij zullen de opleiding binnenkort ook in het Frans aanbieden.

Ik wil meerdere medewerkers inschrijven. Krijg ik een aangepaste prijs?

Wij bieden inderdaad een groepskorting aan op de inschrijvingsprijs indien u meerdere medewerkers voor dezelfde opleiding wilt inschrijven. Contacteer ons op inschrijvingen@altisbrainacademy.be voor een offerte op maat!

Oprichter Altis Brain Academy Jan-Albrecht Jost
1580898664230

Docent

Jan-Albrecht Jost is de oprichter van Altis Brain Academy, dat zich toespitst op het bijbrengen van vaardigheden die nodig zijn om optimaal breinwerk te kunnen verrichten. Jan-Albrecht Jost heeft 10 jaar als bedrijfsconsultant gewerkt en heeft vanuit die praktijkervaring de opleidingen van Altis ontwikkeld.

Vragen?

Heeft u een vraag over deze opleiding of wenst u bijkomende informatie?